Французите: Ние сме по-големи грубияни и от българите!

франсетата често псуват колегите шофьори

Ново проучване разби всякакви митове за франсетата. Оказа се, че те са грубяни! И това е казано от самите французи, освен това са и мързеливи, пак според повечето жители на Франция. Митът за елегантния кавалер и красива кокетка се разби в проучването разкриващо, че те са всъщност груби и без обноски.

Сред дразнещите им привички са силното говорене по мобилния телефон и пререждането на опашки. Резултатите от проучването показват, че цели 97 процента от парижаните, возещи се в  градски транспорт считат, че  техните съграждани са зле възпитани и им липсват обноски. Най -дразнещото според тях е, когато парижаните си проправят грубо път в метрото, преди

Франция - Отрезвяване, солидарност, справедливост

останалите да слязат. Имало и такива, които заемат по две места с огромните си чанти.Честото пререждане на опашките за билети също е визитна картична на средностатистическия французин. Правенето на боклук също е сред техните навици, виж тук може да се поучат от челния опит на българина.  Яденето с отворена уста на франсетата е техен отличителен белег, според гостите на Франция. Тези резултати накараха транспортната фирма RATP да направи кампания, насърчаваща хората да станат по-възпитани. Оказва се,че това не е само мнение на французите, проучване направено сред гостите на държавата разкри, че туристите определят  французите като най-грубите хора в Европа. По-груби дори и от българите!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТОП 10:

http://youtu.be/_NocC-At5R0

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Французите: Ние сме по-големи грубияни и от българите!"

  1. Владимир   23.08.2012 at 18:45

    Всички тези клипчета не са френски или може би бъркаме Английски език с Френски ?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *