Фенове се загрижиха! Болна ли е Николета? Вижте как изглежда:

nikoleta-2

Николета Лозанова отново хвърли в потрес феновете си с поредното фото, този път от Италия.

Тя замъкна дъщеря си Никол да я гледа на фотосесия, която заснема там, за да изучи детето от рано на занаята. След което я настани в скъп хотел и я поведе на шопинг по магазините, където двете си избираха най-скъпите неща.

Разбира се, мургавата плейметка не пропусна да постне снимка в социалните мрежи, на които за учудване на много хора, не е съвсем гола. Е, няма сутиен, но това не е новост, освен това свенливо е прикрила силикона си, разпускайки новата си изкуствена коса върху него.

Николета си е раздрала сценичните панталони и под тях позира с оскъдни гащички, които при голяма фантазия също могат да се нарекат панталонки.

Николета гола слабаВ снимката обаче прави впечатление, че водещата на най-вонливото предаване по Би Ти Ви е свалила поне три кила от и без това немощната си снага.

Фенове веднага се затюхкаха, препоръчаха й да се храни по-добре, ожалиха я, че е заприличала на скелет и буквално заваляха майчински съвети как отново да заприлича на жена.

И никой, ама никой не се сети, че снимката е поредният фотошоп за наивници.

На нея бившата на Валери Божинов уж си прави селфи, но всъщност всеки фотограф знае, че не може да се снима по този начин с телефон в ръка. Мястото, на което държи скъпарския си телефон, ще направи фотоса сплескан и ще я изкара още по-ниска и дребна, отколкото е. А тя в никакъв случай не иска това. Освен това ще сплеска и крачетата й, които са достатъчно къси, за да ги смалява още повече.

За всеки професионалист е ясно, че тя просто държи телефона, а друг я снима отдолу нагоре – трик, който удължава фигурата и прибавя несъществуващи сантиметри към липсващата дължина на краката.

От сайтове, които правят пиар на Лозанова твърдят, че фотошоп няма и се тюхкат колко е отслабнала и как вече е толкова ефирна, че от модните агенции са готови да си скубят косите, за да я наемат.

Фотошоп обаче има, но това е най-малкият проблем.

Николета Никол голиЗапазилите здравия си разум наблюдатели на родното ни „чудо“, наречено Николета, се питат кога ще я видят на снимка в прилично облекло и нормален вид.

Най-вероятно и самата тя е забравила как изглежда в дрехи, кикотят се антифенове на умиращата да е в центъра на вниманието Николета.

Жалко за детето, което непрекъснато влачи със себе си, цъкат с уста моралисти, но няма кой да ги чуе. Никол вече позира гола с майка си в джакузито и е въпрос на време да я копира изцяло като порасне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *