Фемен бабка разголи цици в Киев (снимки)

ТРУДна възраст

63-годишната активистка на женското феминистко движение за протест  FEMEN проведе митинг в Киев под надслов „ТРУДна възраст“.

Този протест е насочен срещу повишаване на пенсионната възраст на жените, гражданки на Украйна. Възрастната жена излезнала на площад Михайловски в украинската столица гола до кръста, държейки плакат с надпис: „За вас, кучета, дано не доживеете!“ имайки предвид пенсионната възраст.

В плаката старата дама визира депутатите от украинската Рада – гласували повишаването на пенсионната възраст.

Фемен активиската

Активистката на организацията изрази своята позиция: „Аз, Олга Сергеевна, съм жена на 63 години,  герой на социалистическия труд  и активист на женското движение FEMEN, излезнах и се съблякох за да протестирам срещу пенсионната реформа на правителството“.

Да видим кога ли нашите български пенсионери ще се съблекат и без това са вече оголени от инфлацията.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/PKDJxOm2RfY

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Фемен бабка разголи цици в Киев (снимки)"

  1. piracetam   04.11.2012 at 7:04

    Този протест е насочен срещу повишаване на пенсионната възраст за жените, гражданки на Украйна. Възрастната жена излезнала на площад Михайловски в украинската столица гола до кръста, държейки плакат с надпис: „За вас, кучета, дано не доживеете!“ имайки предвид пенсионна възраст.

    Отговор
  2. Красимира   04.11.2012 at 19:07

    Не разбирам коментара на piracetam. Всеки е свободен човек и има право да си изразява мнението още повече и свободно да декларира отнощенията си. Колкото до това, че някои хора да продължават да пишат глупсти, че се правят на неразбрали казва им се истината, те за лъжа ли я вземат. За това има едно определение, че са си сбъркали мястото, да осъзнаят време е да престанат да досаждат.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *