Учителка гори косите на ученички!

екстеншъни

Учителката бе обвинена в опит да изгори екстеншъни на момичета с химикали от химическата лаборатория. Разгневената госпожа принудила две 13 годишни ученички и да си отрежат екстеншъните една на друга.

Девойките се оплакали на родителите си и бясната майка на едно от потърпевшите деца отказва извинение от училището. Нещо повече, майката е поискала дисциплинарно наказание за учителката. Дъщеря й Кортни и нейна приятелка Уйтни имали по един бонбонен и един розов кичур залепени в косичките, по случай рождения й ден. Но оказало се, че цветната коса е  била забранена в училището,

Кортни

намиращо се в Скарбъро, Англия. Според възмутената майка  „да завлечеш две деца в химическата лаборатория и да се опиташ да стопиш лепилото от главите им  е просто отвратително“. Случката се разиграла няколко дни преди ваканцията и заместник директорът бил уверил, че няма проблем за екстеншъните. Момичетата помолили учителката да спре, тъй като започнало да пари силно, но тя продължала. Било наистина ужасно и унизително. В училището се води разследване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *