Ултрасите на Сараево оскверниха „Александър Невски“!

меле

Интересни подробности изскочиха около гостуването на футболния клуб Сараево в София. Дивите фенове на Сараево осквернили катедралния храм „Св. Александър Невски“ преди срещата с „Левски“ за Лига Европа, която загубиха с един на нула от сините.

Преди няколко дни популярните като „Ордите на злото“ ултраси на Сараево, замеряли с бутилки църквата, а след това хулиганите влезли в храма с тъпани. Свещениците се опитали да залостят вратите и да озаптят развилнелите се босненци, но уви не успели. Поповете били принудени да извикат полицията на помощ. Униформените укротили феновете, като ги качили на автобуси и ги извели извън столицата ни. Противниците на Левски се сбиха

Феновете на Сараево

още в самото начало с феновете на Левски хотел „Хемус“. Нашенците били провокирани с неприлични жестове и псувни. Българите отвърнали с канонада от камъни. Босненците реагирали светкавично, явно подготвени за бой и потрошили колите пред хотела. Най-накрая ченгетата, натоварени със задачата да озаптят гостите се включили, отблъснали българите и вкарали сараевци в хотела. След този сблъсък седем левскари били задържани в 4 РПУ.  В битката има пострадали и  четирима униформени.

Бой между фенове на Левски и ФК Сараево:

http://youtu.be/aZks2kHrSLc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *