Украинка се превърна в кукла!

аниме гърл - Анастасия Шпагина

Със своите огромни, стъклени очи, виолетова коса и кокетна поза, това момиче сякаш излиза от японските анимационни филми.  Всъщност тя е техен фен. Казва се Анастасия Шпагина и се е превърната в жив анимационен герой, с тънка талия и цветна коса.

Анастасия е от Украйна и е на 19 години.  Тя се вдъхновила от анимационните филми и компютърната анимация, които имат много почитатели в Япония, дори е взела японското име Фукачими. Анимационните герои много често имат огромни очи и глави, и за сметка на това – тънко тяло.

Шпагина е свалила значително от теглото си и сега е само 40 килограма, в опитите си да се доближи максимално до анимационен герой.

Анастасия Шпагина и фенка

Освен това, тя губи по 30 минути, за да положи огромно количество грим върху всяко око.

Дори се смята, че тя ще стигне по-далеч в усилията си и ще се подложи на операция на очите, за да се получат точно като в анимацията.

Тийнейджърката има повече от 10 000 фена във Фейсбук, а също е качила и клипчета в YouTube, за да демонстрира как се слага грим.

Украинката не е първата, която се вдъхновява от света на фантазиите. Американката Дакота Роуз – Кота Коти, се счита за „жива Барби”, заради огромните очи и тънкото тяло.
 ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/K_c3KIQSyC4

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Украинка се превърна в кукла!"

  1. tadalafil gel   20.02.2021 at 8:09

    tadalafilo [url=https://tadalisxs.com/#]tadalafil 40[/url] tadarise 20 mg

    Отговор
  2. hydroxyquinoline   29.05.2021 at 13:25

    quinine for lupus [url=https://hydroxychloroquinex.com/#]raoult didier[/url] hydochloroquine

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *