Топ 5 на най – добрите коли за 2014

Онлайн класация за най – добрите автомобили на Америка

Chevrolet Corvette Stingray Z51

Chevrolet Corvette

Участниците в анкетата са категорични, че новият „Корвет” е най – добрата кола на пазара, оставяйки след себе си луксозни автомобили като „Порше” и „Кадилак”. Невъобразимо мощен и комфортен, пълен с невероятни екстри. И в същото време почти 16 пъти по – евтин ($52 000) от основния си конкурент в класа „Порше 911” ($ 800 000). Ускорява от 0 до 100 километра за невероятните 3.8 секунди. Микс от лудост, ефективност и стойност.

Mercedes-Benz CLA45 AMG

Mercedes-Benz CLA45 AMG

Добрата новина за феновете на „Мерцедес” е, че тази година продажбите стартират от $30 000, което е огромно предимство. Добавянето на екстрите оскъпява колата с още 17 бона в зелено, но хората са категорични, че си заслужава.

Infiniti Q50 Hybrid AWD

Infiniti Q50 Hybrid AWD

Двойно задвижване с 360 конски сили. И въпреки това икономичен. Разполага с екстри за подобряване на контрола по време на движение и осигуряване на допълнителна безопасност. Базисната цена е около $45 000.

Mazda3

Mazda3

Евтина и безогледно красива, Мазда 3 е един от най – добрите и стойностни автомобили. Съчетава в себе си високи технологии, сигурност, удобство и здравина. Приятно нововъведение е 7-инчовото устройство за музика, видео, навигация и дори за браузване в интернет. Също така има автоматично затъмняване на фаровете, камера за задно виждане, предупреждения за изненади по време на изпреварване. Само за $19 000.

Honda Accord Hybrid

Honda Accord Hybrid

Новият хибрид на Хонда е невероятен по отношение разхода на гориво. С едно зареждане на резервоара може да изминете 673 мили (~ 1000 километра). Както и конкурентите си, разполага с много нововъведения и удобства. Цената започва от $29 000.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *