Топ 3 на най – лошите места за първа среща

Поздравления, най – накрая Тя ти даде своя телефонен номер и трудната част приключи. Сега въпросът е къде да я заведеш – на вечеря, кино или просто на разходка? Почакай, преди да вземеш решение, защото неправилно избраното място може да ти донесе купища неприятности и хубавата работа да се развали.

първа среща

Къде не трябва да я водиш на първа среща

Романтична вечеря на свещи

Романтичната вечеря в изискан и приятен ресторант е важна стъпка за сближаването на двама души, но не и в началото. Все още не се познавате добре, нямате и много общи теми. А тъй като сте приковани към масата не ви остава нищо друго, освен да си говорите.

Освен това вечерята е често срещан избор и момичето на вашите мечти много лесно може да си извади заключение, че страдате от липса на въображение и всъщност не сте нищо повече от един скучен и безкрайно порядъчен тип. А в повечето случаи женските представи за мъжа рязко се разграничават точно от този стереотип.

„Освен че срещата на вечеря е напълно лишена от оригиналност, рискът да ви стане скучно е огромен. При подобни случаи разговорът е единствен източник на забавление, което оказва огромен натиск и за двете страни, особено на първа среща. Седнали един срещу друг, вие напълно губите възможността от така вълнуващата физическа близост”, споделя брачният експерт Ник Савой.

На кино

Да стоиш два часа като наказан в тъмна зала съвсем не е най – добрият начин да опознаеш някого, да предизвикаш емоции и това със сигурност няма да я примами да излезе отново с теб. Да гледаш хубав филм с любимото момиче е прекрасно, но едва след преминаването на първите трепети и размяната на първите целувки.

Където ще похарчиш твърде много

Жените винаги се впечатляват от финансовите възможности на мъжете, но в много случаи очакваният ефект се превръща в тотален провал. Ако започнете да харчите твърде много за нея още на първото свиждане, това може да я накара да си извади не толкова добри заключения и в край сметка да ви разкара:

„Аз дори не го познавам този човек, а той пръсна сума ти пари за два часа. Сигурно е много отчаян и не струва, щом толкова време не е могъл да си намери приятелка. Или пък просто иска да спя с него и се опитва да ме впечатли. Но тъй като аз искам да получа още повече, просто ще го разигравам докогато мога и след това ще му покажа вратата”

Изводът от това е, че в началото трябва да бъдете скромни и да не се изхвърляте, независимо какви и колко големи са действителните ви възможности. Бъдете естествени и не се поддавайте на желанието да се изкарате супер герой, колкото и да ви харесва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *