Този човек иска да е следващият президент на Чехия!

Владимир Франц- кандидат президент

Кандидат за президент на Чешката република получава доста мастило – и в пресата и по тялото си.

Владимир Франц- художник и  преподавател по актьорско майсторство ще се кандидатира за президент, въпреки очевидната пречка, която може да разколебае гласоподавателите – 90 % от тялото му е с татуировки.

Външният му вид може да е екстремен, но пък Франц е много известен преподавател по актьорско майсторство в престижен чешки университет, уважаван художник и доста добър композитор на опери. 53-годишният Франц е завършил право, дори има докторат, но не е направил кариера в тази област, заради комунистическото правителство.

Владимир Франц- художник

Върху доста цветната повърхност изглежда, че Франц се шегува, но той настоява, че е сериозен и ще спечели въпреки татуировките. Колкото до политическата му платформа, той вярва в Европейския съюз, но смята, че законите не трябва да поставят по-големите държави над по-малките.  Франц вярва в медицинската марихуана, но тези, които са пушили трева преди да шофират трябва да бъдат строго наказвани.

Като творец, той подкрепя Пуси Райът, и казва, че проблемите, които имат с президента Путин доказват, че „ човешката свобода не е безплатна”, а защитата й е „ безкрайна борба”.  Вярно е, че Франц има доста мастило по тялото си и прогнозите не са добри за него. Последното проучване показва за него само 6.6 %.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bvFXwI9iibk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *