Тайната рецепта за семейно щастие

Сещате ли се коя е тайната рецепта за добро семейно щастие? Скорошно проучване за живота на съвременните двойки доказа, че въпреки всички нововъведения и технологии, сексът все още играе основна роля.

рецепта за щастие

По време на експеримента, изследователите интервюираха повече от 500 женени двойки, за да преценят до каква степен интимността влияе върху отношенията и връзката им. Учените открили, че съпрузите изпитват най – високи нива на удовтлетвореност един от друг само и единствено, когато имат редовен и ползотворен сексуален живот.

Причината за това се крие в мъжете, уточняват сексолозите. Повечето представители на силния пол се чувстват добре, когато успяват а задоволят съпругите или приятелките си по полов път. Сексуалното удовлетворение носи спокойствие и разбирателство, въпреки че не е единственият фактор.

Оказва се, че друго важно нещо за разбирателството в семейството е любовната игра. Колкото повече време отделят двойките за „загрявка”, толкова по – щастливи се чувстват в последствие и толкова по – голям шанс имат да стигнат до върха.

„Сексът все още продължава да е най – важен от всичко и това навярно никога няма да се промени. Не пропускайте любовната игра, експериментирайте непрекъснато с нови усещания и нови техники, фокусирайте се върху чувствата, а не върху механихата”, казва ръководителят д-р Бари Уайт.

Помолете партньора си да легне по гръб със затворени очи и започнете нещо да го галите по косата, ушите, устните. Спуснете ръката си бавно надолу по неговото тяло и когато стигнете горещата точка рестартирайте отначало. Направете го няколко пъти.

„Вътрешната част на бедрата, гениталиите и гърдите имат нервни рецептори, които са особено чувствителни по време на любовната игра. Но трябва да знаете, че почти всяка част от тялото може да стане еротично чувствителна, ако се научите да я асоциирате със сексуалното удоволствие”, допълва Уайт.

Изследванията доказаха още, че докосването е спусъкът, който събужда първичният инстинкт на желанието при жените. Така че с помощта на този подход ще възпламените страстта си и сами ще създадете нови ерогенни зони.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *