Съвременните канибали (снимки и видеоклип)

Агхора имитират Бог Шива като победител над смъртта

Пред вас са последователи на индуското учение Агхора. Традициите на този култ са изключително аскетични, но и плашещо кървави.

Агхора имитират на най-екстремните качества на Бог Шива като победител над смъртта: любимото му място е полето за кремацията, той се къпе в пепелта на кремираните хора и  носи  изработена от огърлица от черепи и кости, неговата любима компания са духовете и призраците, а  неговото любимо състояние е  пълната наркотична или алкохолна интоксикация, с една дума държане на луд.

Последователите на култа се хранят с гниеща плът на човешки трупове, а консумирането на екскременти и урина, дори  кучешка е нещо нормално в това общество. Освен това те два пъти седмично имат ритуални сношения с проститутки в менструация пред погребалните клади и  медитират, докато седят  на трупове.

Aghora

Индийците погребващи своите близки, не обръщат внимание на техните обиди, защото и това е част от тяхната медитация. Акхора се обграждат предимно с  предмети на смъртта, като човешки черепи, от които те пият и с която извършват обредни ритуали.

Всъщност Агхора представлява древен и доста почитан култ, която е познат на индийците от хиляди години и дори е имало моменти в които, последователите на тази секта са били милиони. Агхора  Санга – или ордена на просещите монаси – поклонници на бог Шива.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/W0bGrvKVxac

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *