Стриптийз клуб в Канада предлага университетско образование на надарените танцьорки, нашенките са първи!

Канадските стриптийз клубове съблазняват студентки

Голата истина е тази: колежът е скъп, но канадски стриптийз клуб иска да намали финансовия товар на танцьорките си.

Собствениците на клуба, който се намира в Уиндзор, Онтарио, смятат, че промените в имиграционния закон са ги лишили от много от момичетата, така че се надяват да привлекат отново кадри, като им помогнат с образованието. Студентките, които работят в клуба могат да получат до 1 700 долара за образование в колежите в района или в Университета в Уиндзор.

Но има и условие- момичетата на стипендия от клуба трябва да се постараят и да поддържат висок успех в училище. Собственикът на клуба, Робърт Катцман споделя, че момичетата могат да учат каквото си поискат, в клуба работели такива, които следват бизнес, финанси, медицина. Тъй като училището в Канада е започнало, то клубът набира нови кандидатки да се съблекат за диплома.

стриптийз

В предишни години собствениците на клуба са наемали чужденки, тъй като около 800 визи са давани на чужденци , работещи в канадската индустрия за възрастни.

Сега обаче, канадското правителство не дава временни работни визи за чужденки, идващи в Канада като екзотични танцьорки. Собственикът споделя, че финансирането на колеж не е нова концепция и стотици са работили като стриптизьорки, дори една българка, която сега е медицинска сестра в Лос Анджелис.

Според жена работила в клуба, стриптийз уменията могат лесно да се трансформират в други. Така например, ако някой желае да е писател, стриптийзът предлага страхотен житейски опит и е добър за социологията, защото можеш да изучаваш различни групи хора. От друга страна пък, изучаването на бизнес вероятно ще помогне на танцьорките да добият умения в маркетинга и продажбите.

Според нея колежанките, които се събличат може да спечелят повече пари. Някои клиенти искат да знаят повече за танцьорките и могат да дадат по-голям бакшиш, ако знаят, че е студентка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m5irZvuPxms

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *