Содом и Гомор в „Като две капки вода“, Башар целува мъж, Деси Слава опипва жена

БашарЯвно интересът към семейното шоу на Маги Халваджиян е паднал този сезон и в името на това да повдигне рейнинга си той пресоли доста манджата.

Всички мъже-участници снощи бяха в образи на жени, а песните доста провокативни. За облеклото им пък да не говорим.

Така на Башар Рахал му се наложи са излезе на сцената по дантелени гащи и сутиен, наметнат от приличие с някакво нелепо сако. Актьорът трябваше да се маскира като Мадона и последният му зор беше пеенето. В клипа към песента палавата и без задръжки певица открито се натиска с мъж, той я поваля на леглото и следва страстна целувка. Башар репетира доста усърдно да изиграе възможно най-правдоподобно тази сцена, въпреки че телосложението му е на две Мадони, качени една върху друга. Накрая бе взето соломоновско решение и целувката беше с жена, преоблечена като мъж.

Огорчени, Зуека и Рачков започнаха да си разменят лепкави ласки, а Рачков хукна да намляска всички мъже от публиката на първия ред.

Деси РианкаВ още по-неприятно положение беше поставена пък Деси Слава в ролята на Риана. Тя не само беше по гащи и с изхвръкнал от деколтето бюст, но трябваше и да го играе последователка на Сафо, като преследва по сцената жена, в която е влюбена. Фолкаджийката сериозно се притесни, тъй като и в тази песен имаше дълга и страстна целувка.

„Разберете, противно ми е, против природата ми е“, изплака в бекстейджа певицата. „В целия ми живот досега не ми е хрумвало да харесам интимно жена, камо ли да си разменям ласки с нея“.

Деси Слава обаче излезе смело на сцената. Но притеснена от актьорската игра и целувката, съвсем забрави да пее правилно. „Много слабо се представи“, захапа я Фънки.

„Да, но пък имам хубаво дупе“, върна му го тя и изложи задните си части на показ пред него и цялата публика.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *