Слави Трифонов плаща 20 000 долара за екзотична ваканция с любовницата си

Слави Трифонов и балерината Мартина Огнянова

  Слави Трифонов и любимата му Мар­тина Огнянова ще почиват като кра­ле това лято, научи ексклузивно. Дългия ще наеме цял остров, за да се усамоти с половинката си и да изкара незабравима морска ваканция. Точно като в приказките в началото на август двамата ще пристигнат на самотен остров, на който няма да се мярка друг жив човек.

 За екзотичната гьзария Слави ще се раздели със солидни пачки, но явно това не пречи на водещия. В момента обаче той се колебаел точно кое кътче на планетата да си избере, издават хора от екипа му. Дългия обсъждал с прияте­лите си Иво Сиромахов и Георги Милчев-Годжи коя от двете почивки, които си е харесал, да резервира.

Първата опция била пъту­ване до Фиджи, където се отдавал под наем Островът на мечтите. Райското кътче на Таити е скрило само една огромна вила и пред­лага бял пясъчен плаж с изумрудено топли води. На острова няма никой, а Слави и Мартина ще си поръчват всичко необходимо по телефона.

  При поискване на вечеря например тя ще пристига за броени минути заедно с обслужващ персонал.

 Цената на тази оферта през немски туроператори е 16 хиляди долара за 8 дни. Българските компа­нии въобще не предлагат подобни забавления за баровците, затова Дългия е потърсил оферти в Ев­ропа.

 Другата му опция е да заведе любимата си в Ис­пания. Там могат да отдъх­ват на остров Исла де ла Ферадура, който се намира близо до Ибиса. Дългия и любовницата му ще полз­ват резиденция от 12 000 кв. м, обзаведена в уника­лен стил.

 Допълнителни екстри към невероятната природа за Слави и Мартина ще са басейни със солена вода и шоупрограма само за тях двамата по желание. Цената на това удоволст­вие обаче е с 4000 долара отгоре.

 Тази сума, разбира се, не е проблем за Дългия. Според хората му той се ко­лебаел, защото бил ходил до Ибиса и предпочитал да види нещо ново на Таити. По-далечната дестинация обаче не се нравела на Мартина.

 Балерината изпитвала страх от самолети и отказвала да прекара повече от 3 часа във въз­духа. За това учиндолският шоумен още не е резерви­рал морската ваканция.

 Покрай екзотичното пътуване пък в екипа му се по­явил слухът, че почивката е замисляна от Слави като меден месец. На самотния остров Дългия планирал да отпразнува сериозното об­вързване с Мартина.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Слави Трифонов плаща 20 000 долара за екзотична ваканция с любовницата си"

  1. vasil levski   14.04.2013 at 17:14

    tazi ako znae 4e imam pove4e pari ot slavi dali 6te doide da me zavie za da ne nastina…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *