Сестрата на Пенелопе Круз , Моника лице на марка за секс бельо!

Моника

Вече сме сигурни, че Моника Круз няма за какво да завижда на голямата си сестра, От фамилията Круз добре познаваме Пенелопе, музата на Педро Алмодовар и Уди Алън.

Много се говори и за най-малкия, Едуардо, който беше гадже на Ева Лонгория в продължение на една година. По-малката сестра Моника, известна с ролята си в тв сериала Un, dos, tres, бе някак по-в сянка. Или поне така изглеждаше. Сега, избрана за лице на марката бельо Agent provocateur, красивата иберийка ни демонстрира свобода както никога досега. Рекламата, реализирана от Джим Поуп ни пренася в Лондон от викторианската епоха.

Моника Круз

Една жена (Моника) отива при фотограф, който трябва да й разкрие истинската й същност. Облечена в дълга бяла рокля с дантела, която разкрива съвършен силует, Моника Круз позира пред обектива. Щом фотографът застава зад своя фотоапарат, образът на Моника започва да се появява по бельо в провокативни пози, а щом той се оттегли от апарата, тя отново е облечена в бялата си рокля. Моника е перфектното въплъщение на марката, много секси, а чувствеността й й дава сила. Освен всичко е и прекрасна танцьорка. Но танцува ли наистина тя?

Нека видим видеото:

http://youtu.be/7DY728GDWI0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *