Светльо Кантарджиев: Юнският Биограф отдава почит на Чочо Попйорданов

„Традиционно списание „Биограф“ се обръща към таланта и светлата памет на български творци от музикалната, театрална и културна сцена. През месец април изданието показа отблизо великиярежисьор, актьор и певец Тодор Колев, чийто образ е вдъхновение за редица поколения. Юнският брой пък отдава почит на Чочо Попйорданов“, сподели специално пред екипа ни маркетинг директорът на медиата – Светльо Кантарджиев.
Шестото издание на „Biograph” за тази година е посветено на починалия навръх Великден Чочо Попйорданов. В цели 20 страници читателите ще намерят откровени изповеди с жена му, Даниела Мирчева, искрен разговор с бащата, Попйорданов – старши, и с председателя на актьорската гилдия, Христо Мутафчиев, както и извадки от интересни интервюта с актьора.
Юнският „Biograph“ разкрива още подробности около Маргарет Тачър, българската оперна прима Илка Попова, шефа на „Формула 1“ и милиардер Бърни Екълстоун. За любителите на класическа музика се е погрижила Жанина Драгостинова със своя очерк за Рихард Вагнер, чиято 200-та годишнина честваме през 2013. Почитателите на Джордж Гершуин също ще открият своето четиво за музикалния гений.
„11 дни в ада на Макдоналдс“ е любопитният експеримент на Илина Григорова, илюстриращ резултата от доброволната диета, на която се подлага журналистката. Ексклузивният материал е поместен в 10 страници, от които ще ви настръхнат косите.
Списанието излиза в края на всеки месец и предлага на читателите материали за мода, лайфстайл, рецензии, ревюта и още много други изненади.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *