Само за жени: Урок по съблазняване или как да станеш богиня

Всяка жена мечтае да бъде харесвана от мъжете, да привлича вниманието им и дори да ги командва. Някои дами постигат това с лекота, но други не успяват въпреки невероятните си старания. Защо се случва така, външният вид ли е виновен или тайната се крие на друго място?

урок по съблазняване

Външният вид със сигурност играе съществена роля, но не е най – определящият фактор. Всички сме виждали жени с не много красиви черти, които обаче имат страхотно излъчване и карат мъжете да им се лепят като мухи на мед. Казано с други думи, най – силният инструмент за съблазняване не е малката черна рокля на голо.

Психолози разкриват, че в действителност изражението на лицето и очите могат да кажат много повече на всеки мъж, отколкото каквито и да било секси дрешки. Проучване доказа, че изразът е определящият фактор, зад който се крие успехът на всяка красавица. Една от най – честите причини за мъжете да се откажат от флирт е, че обектите на техните въжделения изглеждат непристъпни.

„Нашето проучване сред повече от 2 000 мъже показа, че най – голямата пречка да започнат разговор с някоя дама е нейното изражение. Маската на непристъпност и надменност отблъсква представителите на силния пол, които в голямата си част не сме особено смели. Друго интересно нещо е, че самите жени въобще не осъзнават, че изглеждат като бронирана крепост в очите на останалите”, споделя с усмивка д-р Антъни Мак` Грей.

Отказът от флирт със „студенокръвната” красавица е лесно обясним за психолозите. Според тях става въпрос за най – обикновена защитна реакция на мъжете, които просто не искат да бъдат отхвърлени и потискат желанията си заради своите страхове.

В крайна сметка – мистерията е разгадана! Така че, как можеш да се поправиш и да накараш мъжагите да тичат след теб? Ами бъди по – усмихната и свежа, дори откровена. Какво ще направите с успеха си, зависи изцяло от вас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *