Руснаци направиха джип със седалки от пенис на кит

Dartz Prombron

Руснаци сложиха седалки от … пенис на кит за новият си джип модел Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition. С него те се канят да  влезнат в класа на големите и скъпи американски джипки Hummer.

Руският джип е оборудван предимно със супер ексклузивни материали. Освен най-фината кожа за седалките, той е с позлатени рамки на прозорците, уредите му са инкрустирани с диаманти и рубини, освен това разполага и със система от волфрам за отработените газове.

Dartz Prombron Monaco Red

Това все пак е вик на нечий изкривен вкус. Джипът ще бъде пуснат на пазара на  цена от 1 450 000 долара. Интересното е, че кожата от пенис на кит, всъщност е подобна на тази на Christina O- яхтата на гръцкия супер богаташ Аристотел Онасис.

Производителите ще предлагат две различни версии на своите клиенти- едната с мощност от около 400 к.с., докато флагманът на руснаците ще е с 536 коня под капака.

Red Diamond Edition

Една добра новина, за добре облечените бизнесмени и двете разработки ще са с покрив устойчив на гранати. Завода производител всъщност не е нов, той е пускал бронираните возила и за Цар Николай Втори, Ленин и Лев Троцки.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xvynzFnN2jw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *