Родните звезди предпочитат Южното Черноморие

Радина на Смокиня

И това лято най-предпочитана дестинация за родните знаменитости си остава Южното Черноморие. Звездите Радина Кърджилова и нейната колежка Снежана Макавеева пак ще релаксират и къпят на къмпинг Смокиня.

Дори Снежана ползвала Смокиня като място за почивка между многото си ангажименти покрай балета на Галя от „Сатен” по клубовете на морето, твърдят свидетели. Съвсем скоро ще трябва да стяга багажа и за  „Свети Влас“, където според мълвата, щяла да се снима в третия сезон на сериала по БНТ „Под прикритие”.

Калин на Градина

Друга звезда от сезона на БГ сериалите Яна Маринова, се е спряла със съпруга си Тишо на Лозенец. Там красавицата заедно с фамилията си ще отседнат на гости при клубния бос Петко Димитров, с когото са близки. Родният Доктор Хаус, Калин Врачански пък е популярен сред почитателите си като фен на къмпингите. Тази година, според плановете му, той ще почива на къмпинг Градина, там ще опъва палатка и неговият адаш Калин Вельов заедно с новороденото си бебе и приятелката си. Освен двамата Калиновци и Юлиян Вергов е известен като почитател на почивката близо до морето.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0LsLArvYut4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *