Расисти се гаврят с Балотели!

Марио Баруа Балотели

Супер звездата на „Манчестър Сити“ и на „Скуадра Адзура“,  Марио Балотели, стана мишена на расистки подигравки и то от феновете на собствения си отбор!

 Нещо повече, италианските неонацисти заявяват, че не бива да се позвалява на чернокожия нападател да играе за Италия на Евро 2012. Асът на Манчестър сити, Балотели бил набелязан след като посетил концентрационния лагер Аушвиц. В отговор на това негово посещение, извратени уеб маниаци, пишещи за крайно десния сайт Stormfront също са взели на мушка футболиста, тъй като родителите, които са го осиновили имат еврейски произход. Според тях „Балотели е черен и евреин. Той трябва

Супер Марио в действие!

да играе за Израел, а не за Италия”. Така, че в очите на неонацистите, той има двойна вина, не стига, че е ганаец, ами и отгледан от евреи, за щастие поне не е обратен. Дори напротив, таранът на Ман Сити, е известен с палавото си поведение. Нека си припомним, че той имаше и кратка авантюра, около месец, с девойка от родния шоубизнес. По повод на нападките, италианският бос Чезаре Прандели казва, „Това е социален проблем. Ако Марио има проблем, аз ще го прегърна на терена“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *