Ранените в атентата израелски туристи съдят България за компенсации!

Взривът в Бургас

Пострадалите при атентата в Бургас хора са поискали компенсации за преживените страдания. Хората са пожелали от Израел парична компенсация. Според израелците, те са станали жертви на нападението просто защото са граждани на еврейската държава.

Става дума за единадесет членове на израелските семейства, пострадали при атентата. Почернените семейства искат да им се изплатят компенсации за понесените щети и наранявания. Но съгласно законодателството на еврейската държава, не се предвижда изплащането на подобни компенсации, просто защото атентатът се е случил извън пределите на Израел. Докато тече този спор се разбра,

Има и нашенец сред загиналите в Сарафово!

че атентаторът е идвал в нашата страна и преди пет години. Това стана ясно, след като се отвориха полицейските архиви и се установи, че самоличността му с фалшивата шофьорска книжка от Мичиган е засичана в Пловдив, още преди пет години. Това е споделил  нашият вътрешен министър, Цветан Цветанов пред народните избраници на закритото заседание на Парламента, заради атентата, според близки до депутатите източници.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ixv9C8ea438

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *