Първа премия раздаде на играчите изпълнителния директор на “Левски” Иво Тонев

Иво Тонев

  Футболистите на „Левски” са получили пьрвата си премия от началото на сезона. След мача в Стара Загора изпълнителният директор на „сините“ Иво Тонев е влезнал в съблекалнята и е раздал бонусите. Той се вдъхновил от обрата над старозагорци от 0:1 до 2:1 и отменил наложеното на играчите наказание преди месец.

Силният човек в „Левски“ беше спрял премиите на „Герена“, заради срамното отпадане от „Сараево“ за Лига Европа. Той бе крайно недоволен и от липсата на характер в тима. В първите мачове отборът стоя твърде колебливо и затова бившият шеф на „Локо“ (Сф) дори се закани да не дава пари чак до вечното дерби. Сега обаче той видял израстването на футболистите и ги възнаградил с по една премия.

Въпреки това той изрази недоволство от играта през първото полувреме. „Сините“ бяха малко стъписани след попадението на Давид Каядо в 32-ата минута. Личеше си и леко объркване в защита след дузпата, с която старозагорци откриха резултата. Тя бе извършена от капитана Станислав Ангелов. Поливалентният футболист игра на необичаен за него пост. Илиан Илиев го постави на левия бек, където той имаше известни проблеми. След гола гостите не можаха да реагират адекватно и не създадоха нито едно голово положение до края на полувремето. За сметка на това тимът на Ивко Ганчев продължи с пресата и не позволи на играчите на „Левски“ да отвърнат на попадението.

По традиция „Берое“ е домакински отбор и е много трудно да бъде победен у дома. „Сините“ обаче успяха дори да обърнат заралии, което е впечатлило Иво Тонев. Отново в главно действащо лице на двубоя се превърна бившият нападател на „Локо“ (Пд) Базил де Карвальо. Чернокожият футболист се раздаде на 100% и отбеляза победния гол четвърт час преди края на мача. Крилото на „сините“ Кристовао Рамос подаде на Станислав Ангелов, който прецизно асистира на африканеца за 2:1. С паса си Пелето се реваншира за направената дузпа, с която „Берое“ поведе в резултата. Така „Левски“ вече има пълен актив от 15 точки от старта на първенството. Същите показатели има само шампионът „Лудогорец“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *