Проф. Юлиан Вучков открил точната жена едва на 68, в лицето на Диана Душкова

 

Проф. Юлиан Вучков със своята възлюбена - Диана Душкова

Професор Юлиан Вучков бере ядо­ве с матурите. При­чината е дамата на сър­цето му Диана Душкова, която е преподавателка по български език и ли­тература в Националната гимназия по приложни изкуства „Свети Лука“, научихме от наши източници.

 Приятелката на коло­ритния водещ хвърли­ла всичките си усилия в подготовката на учени­ците си през последните месеци и не й оставало време за него. Матурите бяха само ден след зе­метресението, което яко ни раздруса, и това до­пълнително разстроило и без това сложната си­туация в дома на стра­дащия от липса на вни­мание професор.

 Поради силния уплах много от абитуриентите се колебаели дали да не се откажат от изпита, та се наложило Душкова да ги увещава. Сега тя за­ляга денонощно над съ­чиненията им.

 Проф. Вучков до неот­давна криеше избрани­цата си. С настъпването на пролетта обаче показ­ва тайнствената дама до себе си.                      

  Запознал ги преди много години баща й – детският писател Атанас Душков. Той все закачал 37-годишния мъж, че е още ерген. Един ден се срещнали на ули­цата, казал, че му е на­мерил достойна булка, и го завел вкъщи.

 „Видях една русалка с очи като небето, но тя не ме хареса и тръшна вра­тата“, спомня си профе­сорът. Среща я 30 години по-късно. Тя продавала книги и влязъл да види как върви последният му труд. Свалил я с геврек и й заръчал да мисли за него като за огън. 

„Кой  нормален мъж може да живее без лас­ките, без нежностите, без физическото сливане с жените.

 Това е част от сладостта, от меда на нашето съществуване. Намерих точната жена едва на 68. Тя е много интелигентна, ар­тистична и ми свири на китара руски романси“, хвали я професорът и до­пълва, че животът му с Диана не е обикновен. Играят роли, имитират общи познати, но имат и спречквания, защото са доста експанзивни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *