Проститутка с ампутиран крак омайва клиенти край морето!

  Проститутка инвалид е една от най-оборотните жрици на Слънчев бряг, завистливо отбелязват колежките й. Куцащата пеперудка буквално е хита на сезона и въпреки протезата на крака си не спира да се труди ударно, слагайки в малкия си джоб цялата си конкуренция.

29-годишната Марияна заработва като уличница още от малка. Родом от Враца, докато е в десети клас тя започва да се навърта покрай жп гарата, откъдето и се „учи“ на занаят.

Впоследствие излиза и на магистралата, оставяйки зад гърба си „гараджийските истории“. 4 години виси по пътищата до Сандански, обслужвайки преминаващия транзит от и за Гърция.

През 2008-а година обаче врачанката претърпява ужасен инцидент, който едва не завършва фатално. В 2 часа през нощта кола я помита от банкета на магистралата и тя прехвърча зад мантинелата в дере. Откарана в благоевградската Спешна помощ, Марияна оцелява на косъм от смъртта.

Най-силно засегнат от удара е десният й крак, който бива ампутиран. Представителката на най-древната професия се разделя се ходилото си и прекарва 6-месечен възстановителен период. Пострадалата получава държавна протеза, с която се изправя на нозе и захвърля патериците.

Покривайки краката си с дълги панталони, трудно човек би предположил, че Марияна е инвалид. Заради протезата й обаче походката й ще е увредена доживот.

Злополуката обаче по никакъв начин не променя врачанката. На прага между живота и смъртта тя нито е видяла тунел със светлина, нито Господ й е говорил за рая.

След възстановителните си процедури пеперудката отново излиза на магистралата.

Този сезон е на Слънчев бряг, където по презумпция е най-оборотната и богата клиентела.

Въпреки недъга си Марияна не е по-малко търсена от колежките си, напротив. Жрицата омайва с красиво лице и стройно тяло. Никога обаче не може да си позволи минижуп заради отрязания си крак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *