Пред истинската любов няма прегради, доказаха учените

скайп

Старото клише „Няма пречки за любовта“, получи своето потвърждение тези дни, след като двойка сключи брак по Skype в САЩ, съобщиха US-медии.

Тази мярка се наложила, след като в последния момент младоженецът постъпил в болница и нямало как да се яви в уречения час в църквата. Но кандидат съпругата държала на думата си. Мъжът настоявал нещата да станат по нормалния начин и сватбата да се отложи за по-натам когато оздравее, но нетърпеливата младоженка не се съгласила и напирала да спазят датата. Какво да правят? Мислили и решили да използват съвременните технологии. Така двамата си казали „да“ онлайн. Свидетели

skype сватба

на „церемонията“ били около 500 души техни приятли. Дали това е законен брак и дали ще последва нова церемония ще стане ясно, след като съпругът излезе от болницата. Но няма закон в САЩ, който да забранява подобни бракове. Интересен е въпросът как е изкарала първата си брачна нощ новоизлюпената двойка? Дали е имало виртуален секс или и той е отложен във времето?! Най-вероятно е имало!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *