Прашките са най-краткият път към фригидност

Прашките най-краткият път към фригидност

Специалисти по гинекологични болести от Ню Йорк алармираха, че честото носене на прашки може да доведе до фригидност у жените. Основна причина за това е специфичната форма на този вид гащички, която не предпазва седалището по никакъв начин и създава сериозен риск от инфекции.

Друг често срещан проблем, който създава оскъдното бельо е, че острите му краища твърде лесно могат да предизвикат дразнене и малки наранявания по кожата, което вече е сериозна предпоставка за образуването на различни възпаления. Проблемите могат да се задълбочат още повече, ако прашките се носят в комбинация с тесни и прилепнали дрешки.

Прашките са еротични, но вредни

При сексуална активност леките наранявания по нежните части могат да се превърнат в големи неприятности, които да намалят желанието за секс у засегнатата дама. Според лекарите, при няколко поредни случая на неудоволствие заради раничките, лесно може да се предизвика психологична (или мнима) фригидност, която на по-късен етап да доведе до загуба на доверие у партньорите.

Зад мнението на лекарите-специалисти застават и редица модни дизайнери които споделят, че според тяхното професионално мнение прашките не са за ежедневна употреба. Те разкриват, че този вид бельо би трябвало да се носи само при специални случаи. Осново е добре да се употребява само с естетически цели, когато основният тоалет задължително го изисква, или като еротично бельо.

И лекари, и дизайнери препоръчват на дамите да носят по – широки пликчета от меки и естествени материи.

Андреа Ескалона не се притеснява от никакви прашки:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *