Появи се амулетът на Васил Илиев, който Ванга кодирала да му носи пари

Васил Илиев

  Медальонът на Васил Илиев се появи мистериозно 17 години след смъртта на висаджията. Уникалната златна плочка, която красяла врата му, била пазена години наред от близки на боса, а с днешна дата е откупена от столичанин, който обаче крие придобивката си от чужди очи. Вижте снимка на мистичното бижу, лично осветено от Ванга.

Историята на златния медальон е прелюбопитна, а за силата му се носят легенди. Васил Илиев се сдобива с него през лятото на 1994 г. Той си го поръчва, докато е в САЩ на Световното първенство по футбол. Ювелири в Лас Вегас изработват бижуто по дизайн на висаджията. Плочката е от 14-каратово злато и тежи 26 грама, което я прави доста плътна.

Медальонът с уникален диамант бил изработен по дизайн на Васил Илиев. Преди да го сложи, босът го занесъл на Ванга да освети и пречисти скъпоценния камък и благородния метал

Босът на „ВАИ холдинг“ изискал да се изпишат на латиница инициалите на името му Васил Андреев Илиев, като сам избира символите, които златарите изографисват във всяка буква. Те са различни и значението им за висаджията и до днес е известно само за него.

Той обаче бил особено ревнив към бижуто и не давал да бъде докосвано от чужди ръце. Близките му обаче разказват, че медальонът е зареден с особена енергия.

Част от нея идвала от вградения в точката на буквата „i“ диамант. Брилянтът е от едва 0,10 карата, но е с невероятна чистота. Васил сам се хвалел, че камъкът е много стар и преди да украси врата му, бил вграден в пръстена на средновековен френски благородник.

Същинската мощ на медальона обаче идвала от освещаването му при Ванга. Още през есента на 1994 г. Васил Илиев посетил петричката ясновидка след съвет от свои хора да пречисти златото и камъка в църква, преди да ги закичи. Вместо при поп обаче босът на „ВАИ холдинг“ отишъл в Рупите, защото вярвал повече на Ванга. Тя също потвърдила мощта на диаманта и била категорична, че е добър амулет и ще пази висаджията от злини. Освен това брилянтът привличал  богатство и слава и според нея щял да му донесе много късмет. Ванга кодирала плочката за успехи, осветила я и заръчала на Васко да не я сваля.

Ванга

До днес мнозина близки на висаджията си спомнят за мистериозния медальон, но хората, присъствали на разстрела му, се кълнат, че той не е бил на врата му на фаталния 25 април 1995 г. И наистина в деня на убийството му на път за ресторант „Мираж“, Васил Илиев не носи бижуто. Години по-късно става ясно, че то е свалено три дни по-рано в дома на любовница на висаджията. Тогава босът на „ВАИ холдинг“ за пръв път забравя да сложи медальона на врата си, след като приключва със секс игрите и така плочката остава у държанката му дълго след смъртта му.

След години тя я подарява на близък на висаджията, с който заживява и му ражда дете. После бижуто няколко пъти е продавано и сменя различни собственици. Никой от тях обаче не смее на го сложи на врата си и да изпита силата, с която са кодирани златото и мистичният диамант.

„Преди години купих медальона за 12 000 лева. Продаде ми го една закъсала мутра, който имал връзка с момичето на Васко Илиев и тя му го подарила. Вече имам няколко оферти да ми го купят, но не бързам да го продавам. На практика това бижу е безценено„, разказва столичен тарикат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *