Почина майката на Весела Драганова навръх Гергьовден, покосена от инфаркт!

Весела Драганова

  Майката на бившата цар­ска депутатка Весела Дра­ганова е издъхнала в ръцете й навръх Гергьовден, научи от доверени източници. Възрастната жена получила инфаркт в дома на царистката, в кой­то живеела през последните месеци.

 Само два дни преди това семейството на Весела от­празнувало шумно раж­дането на първото момче във фамилията от години. От двата си брака Дра­ганова имаше две дъщери – Мария и Йоана. Брат й също имал едно 3-годишно момиче.

 Черната поредица в жи­вота на бившата депутатка стартира миналата година, когато се разведе с втория си съпруг – оперния певец Георги Илиев.

 Лидерката на Партията на българските жени поръчала на частни детективи да сле­дят невярната й половинка и след като получила до­казателствата за поредна­та му изневяра, Драганова пуснала молбата за развод. Тя била съсипана от факта, че години наред е живяла в лъжа, и повече от 4 месеца била в тежка депресия. Точно когато се посъвзела, съдбата й подготви нов удар – майка й се поболяла.

 Неотдавна телефонни из­мамници нападнали родителката на бившата депутатка и се опитали да я оберат. Възрастната жена изпаднала в шок, когато й съобщили, че синът й е арестуван и трябва­ло да плати, за да бъде осво­боден. Пенсионерката обаче не се вързала на измамата и веднага телефонирала на дъщеря си, която бързо се свързала с брат си и разкри­ла шашмата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *