Последният писък – подвижен пилон за стриптийз!

подвижният пилон за стриптийз

От клубовете до футболните партита, пилонът за стриптийз, или да го наречем танцът около пилон е извървял доста път, докато бъде възприет.

Днес вече дори има и курсове за танци около пилон и стават все по популярни, не само в клубовете и мъжките партита, но и като средство за поддържане на фигурата и забавление. Интересът към танците около пилон вече граничи с истерия в САЩ.

Дамите там отслабват като се въртят около него, а не за пари. Сега последният писък в областта е подвижния пилон. Той е страхотен начин да направиш шоу, казват от компанията, която го произвежда – Platinum Stages.

демонстрация на пилона

Затова, ако искате да сте център на внимание- вземете този пилон. Описанието на продукта се гордее с това, че той може да бъде закачен на теглича на всяко превозно средство.

Ако искате, пробвайте и вие, но по добре си поръчайте първо някой професионален, за да избегнете контузиите. Наскоро дори се появиха слухове, че танцът около пилон щял да се превърне в олимпийска дисциплина. Е, едва ли ще го видим на следващата олимпиада в Рио, но винаги можем да се порадваме на едно добро изпълнение във филма „Стриптийзьорки:
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oYApdFKTewA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *