Последен писък: Розовите дрехи са най – модерни

Експерти издадоха, че розовото е най – модерния цвят за тази зима. Особено актуални са розовите палта, а това е в сила както за жени, така и за мъже. Въпреки това съветите им са да не се пренебрегват и останалите цветове, а да се търсят подходящите съчетания между тях.

мода зима 2013

„Това до известна степен е породено от тежката икономическа ситуация в световен мащаб и опитите на дизайнерите да избягат от действителността. Опит да погледнете на сивото ежедневие през розови очила. Въпреки това не залагайте само на това, а обръщайте внимание на материята и качеството на изработката. В момента пазарът предлага огромно разнообразие, така че не се доверявайте само на написаното по вестниците”, категорична е Джема Катрайт, моден експерт.

Според нея за момчетата най – актуални са прилепналите палта, които биха могли да са с различна дължина. Класиката гарантира, че тези дрехи ще бъдат актуални поне още 2 години, така че няма да имат възможност да изгният в гардероба. Перфектното съчетание за мъжете е розово палтенце със светлосиня риза и прилепнали дънки.

За жените обаче изискването е да имат широки, обемисти дрехи в този цвят. Това се прави, защото обичайно дамите са по – зиморничави през зимата и няколкото ката дрехи просто не биха се събрали под палтото. Задължителен аксесоар през настоящия сезон е ефектният колан, който ще принуди останалите дрехи да прилепват към талията.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Последен писък: Розовите дрехи са най – модерни"

  1. Да ви кажа честно неочаквах точно това да видя от последният колекции , че точно розовото ще е толкова модерно.Именно цветът,който изобщо не харесвам, може би защото и на мен не ми отива,все пак всичко си зависи и от цвета на кожата и от типа розово де.Но от детските магазини където като цяло всичко е само в розово ,може би спрях да го харесвам,понеже ни задължават да купуваме този цвят поради липса на други комбинации.Благодаря ви за статията и клипа и дано пак да ни пишете и за летните обувки примерно.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *