Поръчвал ли е шефът на ЕКОПАК България Побой над певицата Таня Боева! Истината лъсна:

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР на ЕКОПАК България ТОДОР БУРГУДЖИЕВ ХВЪРЛЯ ТЪМНО ПЕТНО ВЪРХУ ИМИДЖА НА НАЙ- ГОЛЯМАТА РЕЦИКЛИРАЩА КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ!

Бившият свекър на певицата ТАНЯ БОЕВА, както и бившият й съпруг, музикалният продуцент на „Пайнер мюзик“ Михаил Бургуджиев са били разследвани за поръчителство срещу нея и новия й мъж. Въпреки, че поръчаното от тях побой и отвличане на певицата не е било изпълнено, доказателствата са безспорни и документирани: Маститият директор на ЕКОПАК е влязъл в контакт с лица от криминалния контингент, на които, според компетентните органи, е „възложил да проучат къде, с кого и как живее бившата му снаха.. Доказателствата за интензивната телефонна и интернет кореспонденция, за проведените срещи между Тодор Бургуджиев и К.К. са толкова много, че спор в тази посока не може да има“.

“Определено може да се приеме,че Тодор Бургуджиев е целял да злепостави бившата си снаха и да отстрани помощта, която и оказвали нейни близки…“. На криминалните типове, с които се е срещал, Бургуджиев е поръчал да се подхвърли „нещо“ в автомобила на Таня Боева, например наркотик. Поръчал е още да я сплашват непрекъснато. Като вероятната причина е делото, което в онзи момент се води между Боева и сина на Бургуджиев, който е нейн бивш съпруг. Бургуджиев е поръчал на изпълнителите да пребият сегашният мъж на Таня Боева, за да се отстрани той от нея и да я тя да остане без подкрепа. За това колко често са се срещали Тодор Бургуджиев и изпълнителя на „мократа поръчка“ К.К. на делото в съда свидетелстваха няколко лица, присъствали на тези разговори. Самите действия на К.К. (ЧУПЕНЕ НА ВИДЕОКАМЕРА ПРЕД ЖИЛИЩЕТО НА БОЕВА) красноречиво говорят в каква посока са били указанията.

“Видно от документите на компетентните органи е следното:“ВСИЧКО ГОРЕИЗЛОЖЕНО НАСОЧВА КЪМ ИЗВОДА, ЧЕ ТОДОР БУРГУДЖИЕВ Е ПОРЪЧАЛ НА K.K.,ДЕЙСТВИЯ НАСОЧЕНИ КЪМ ПРИТИСКАНЕ И СПЛАШВАНЕ НА БИВШАТА МУ СНАХА С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА НЕГОВИТЕ И НА СИНА МУ МИХАИЛ БУРГУДЖИЕВ ЦЕЛИ, ВЪВ ВОДЕЩИТЕ СЕ КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ ГРАЖДАНСКИ ДЕЛА.““Най-накрая се поставя въпроса, може ли от доказателствения материал да се направи извод извършено ли е престъпление по чл.142,ал.5 пр,второ,вр.ал.1 от НК,тоест подбуждал ли е Бургуджиев лицето К.К. да отвлече новия партньор на Таня Боева. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСОЧИ,ЧЕ В ТАЗИ НАСОКА ИНДИКАЦИИ ИМА, но доказателства не. Ето защо следва да се приеме,че престъплението, за което е било образувано досъдебното производство не е било извършено. “И слава Богу! Защото в противен случай можехме да сме свидетели на поредното дръзко нападение срещу личността, като в подобен случай сценариите са меко казано неприемливи и неморални. Особено, когато касаят общественозначима фигура, която е лице на уважавана компания.

С огледна обособилата се ситуация, най- логично е Тодор Бургуджиев да напусне заеманите от него длъжности в ЕКОПАК България, за да не остава нотка на съмнение, че цялата компания олицетворява неморалните намерения на изпълнителния си директор. Още повече, че в документа на компетентните органи категорично се заявява, че макар за късмет да не са осъществени тези намерения, поръчките са били дадени към доказан престъпен елемент на 30 години, с когото Тодор Бургуджиев е общувал интензивно месеци наред. Държим да отбележим и многобройните инициативи през годините на компания ЕКОПАК, които обществото адмирира. Затова остава въпроса дали имиджа на ЕКОПАК ще остане безупречен или ще бъде отъждествяван с мутренски маниери? На читателите оставяме извода какво би се случило, ако някога във времето подобни поръчки застигат невинни граждани.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Поръчвал ли е шефът на ЕКОПАК България Побой над певицата Таня Боева! Истината лъсна:"

  1. bit.ly   03.09.2021 at 12:22

    WOW just what I was searching for. Came here by searching for an

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *