Поръчвал ли е шефът на ЕКОПАК България Побой над певицата Таня Боева! Истината лъсна:

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР на ЕКОПАК България ТОДОР БУРГУДЖИЕВ ХВЪРЛЯ ТЪМНО ПЕТНО ВЪРХУ ИМИДЖА НА НАЙ- ГОЛЯМАТА РЕЦИКЛИРАЩА КОМПАНИЯ В БЪЛГАРИЯ!

Бившият свекър на певицата ТАНЯ БОЕВА, както и бившият й съпруг, музикалният продуцент на „Пайнер мюзик“ Михаил Бургуджиев са били разследвани за поръчителство срещу нея и новия й мъж. Въпреки, че поръчаното от тях побой и отвличане на певицата не е било изпълнено, доказателствата са безспорни и документирани: Маститият директор на ЕКОПАК е влязъл в контакт с лица от криминалния контингент, на които, според компетентните органи, е „възложил да проучат къде, с кого и как живее бившата му снаха.. Доказателствата за интензивната телефонна и интернет кореспонденция, за проведените срещи между Тодор Бургуджиев и К.К. са толкова много, че спор в тази посока не може да има“.

“Определено може да се приеме,че Тодор Бургуджиев е целял да злепостави бившата си снаха и да отстрани помощта, която и оказвали нейни близки…“. На криминалните типове, с които се е срещал, Бургуджиев е поръчал да се подхвърли „нещо“ в автомобила на Таня Боева, например наркотик. Поръчал е още да я сплашват непрекъснато. Като вероятната причина е делото, което в онзи момент се води между Боева и сина на Бургуджиев, който е нейн бивш съпруг. Бургуджиев е поръчал на изпълнителите да пребият сегашният мъж на Таня Боева, за да се отстрани той от нея и да я тя да остане без подкрепа. За това колко често са се срещали Тодор Бургуджиев и изпълнителя на „мократа поръчка“ К.К. на делото в съда свидетелстваха няколко лица, присъствали на тези разговори. Самите действия на К.К. (ЧУПЕНЕ НА ВИДЕОКАМЕРА ПРЕД ЖИЛИЩЕТО НА БОЕВА) красноречиво говорят в каква посока са били указанията.

“Видно от документите на компетентните органи е следното:“ВСИЧКО ГОРЕИЗЛОЖЕНО НАСОЧВА КЪМ ИЗВОДА, ЧЕ ТОДОР БУРГУДЖИЕВ Е ПОРЪЧАЛ НА K.K.,ДЕЙСТВИЯ НАСОЧЕНИ КЪМ ПРИТИСКАНЕ И СПЛАШВАНЕ НА БИВШАТА МУ СНАХА С ЦЕЛ ПОСТИГАНЕ НА НЕГОВИТЕ И НА СИНА МУ МИХАИЛ БУРГУДЖИЕВ ЦЕЛИ, ВЪВ ВОДЕЩИТЕ СЕ КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ ГРАЖДАНСКИ ДЕЛА.““Най-накрая се поставя въпроса, може ли от доказателствения материал да се направи извод извършено ли е престъпление по чл.142,ал.5 пр,второ,вр.ал.1 от НК,тоест подбуждал ли е Бургуджиев лицето К.К. да отвлече новия партньор на Таня Боева. ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСОЧИ,ЧЕ В ТАЗИ НАСОКА ИНДИКАЦИИ ИМА, но доказателства не. Ето защо следва да се приеме,че престъплението, за което е било образувано досъдебното производство не е било извършено. “И слава Богу! Защото в противен случай можехме да сме свидетели на поредното дръзко нападение срещу личността, като в подобен случай сценариите са меко казано неприемливи и неморални. Особено, когато касаят общественозначима фигура, която е лице на уважавана компания.

С огледна обособилата се ситуация, най- логично е Тодор Бургуджиев да напусне заеманите от него длъжности в ЕКОПАК България, за да не остава нотка на съмнение, че цялата компания олицетворява неморалните намерения на изпълнителния си директор. Още повече, че в документа на компетентните органи категорично се заявява, че макар за късмет да не са осъществени тези намерения, поръчките са били дадени към доказан престъпен елемент на 30 години, с когото Тодор Бургуджиев е общувал интензивно месеци наред. Държим да отбележим и многобройните инициативи през годините на компания ЕКОПАК, които обществото адмирира. Затова остава въпроса дали имиджа на ЕКОПАК ще остане безупречен или ще бъде отъждествяван с мутренски маниери? На читателите оставяме извода какво би се случило, ако някога във времето подобни поръчки застигат невинни граждани.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Поръчвал ли е шефът на ЕКОПАК България Побой над певицата Таня Боева! Истината лъсна:"

 1. bit.ly   03.09.2021 at 12:22

  WOW just what I was searching for. Came here by searching for an

  Отговор
 2. ps4 games off   25.10.2021 at 9:46

  When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox
  and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service?
  Thank you!

  Отговор
 3. Jean   25.10.2021 at 12:12

  When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“ checkbox and now each time
  a comment is added I get three e-mails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Thank you!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *