Полицията сгащи принц Хари на мотор с блондинка!

Принц Хенри Чарлс Албърт Маунтбатън-Уиндзор

Принц Хенри Чарлс Албърт Маунтбатън-Уиндзор, известен още като принц Хари е бил спрян на мотора си в компанията на мистериозна блондинка. Личният живот на английския престолонаследник принц Хари, често  е обект на клюки. 

Именно заради нездравото любопитство на светските хроникьори,  майка му принцеса Даяна си отива от този свят през август 1997 година. Тогава телевизионните компании от цял свят предадоха на живо погребението й. Преди да се случи инцидентът, родите ли те му се разделят, заради това принцесата загубва и титлата Нейно Кралско Височество. Принц Хари е малкият син на Даяна, и скандалите го следват по петите, като бясно куче тоягите. Наскоро се бе забъркал в скандал, че е пушил трева, факт

Принц Хенри в приятна компания

който предизвика нови упреци към кралското семейство. Колкото до случката с неизвестната дама, 27-годишният принц водел хубавото и все още неидентифицирано момиче на романтичен пикник под звездите, когато пътен полицай го спрял и го накарал да си махне каската , въпреки че нищо нередно не се било случило. Когато принцът отказал, гардовете му дошли и накрали полицая да се извини на негово височество.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *