Позор! Серийният убиец Михаил Лещански с намалена присъда!

Пещерният човек уби в тази вила

Един от най-зловещите масови убийци в България, Михаил Лещански е получил благосклонноста на съдиите по делото си преди няколко дена. Софийският апелативен съд прие опцията на присъдата на изверга от доживотна без право на замяна да се смени с по-лека.   Михаил Лещански бе закопчан през 2011 година в пещера намираща се в Мездренско. Според криминалистите, на неговата съвест тежат най-малко пет убийства! Неговата съдба е излязла като от роман на Стивънг Кинг, масовият убиец е имал тежко детство. Като малък е бил завързван с вериги и пребиван от родителите си. По-късно, като голям, той изнасилва майка си и я убива зверски, след това страда и се опитва да я съживи. Това му деяние отключва неговата страст към кръвта и убийствата. Лещански, който до тогава бил според комшиите кротък и набожен човек, дори

Михаил Лещански

рисувал икони, започва да умъртвява хора вече за удоволствие. Последното убийство, за което той бива и осъден е  извършено в софийското село Владо Тричково. Жертвата е жена на 59 години. Извергът нахлул в имот на жертвата и обрал вилата й. Собственичката на имота го заварва и той я омайва, че е ловец и ужким бил видял наркомани да влизат във вилата й. Така наивната жена го допуска в дома си. Това й струва живота, маниакът я изнасилва, убива и чертае кръст на челото й. Жената е намерена разсъблечена до кръста от криминалистите. Те тръгват по следите му, насочени от дъщерята на жертвата, която във фаталнавта вечер провела разговор с майка си и го залавят в пещерата, която вече споменахме.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Позор! Серийният убиец Михаил Лещански с намалена присъда!"

  1. българин   19.02.2016 at 14:08

    Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и над човек и/или хора, убийства, самоубийства, омраза, зложелателство, злост, злопаметство, зло- особенно в по-силни степени, отчаяние, безработица (а да има шанс и добра работа за всеки човек),бедност,мизерия, злоба, злост, зло- особенно в по-силни степени, безисхозица, побои, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с педераси /изнасилвания над тях и въобще и т.н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, псувни, зли мисли и/или спомени и т.н и нищо лошо на Земята.

    Отговор
  2. пиша от чужбина   19.02.2016 at 14:09

    и мисля, че : трябва мир на Земята и благоволение между човеците

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *