Подвижните яки – последен писък на модата

Тук експертите са превърнали една обикновена блуза в нетрадиционна и актуална с помощта на еко яка

Като тотален и безпрецедентен хит тази година се очертават подвижните яки. Те са изключително практичен аксесоар и вашият перфектен акцент –  подвижни, разнообразни  и доста екстравагантни, за да сте в крак с модата. Поради невероятния си практицизъм подвижните яки могат да се комбинират умело в зависимост от вашите предпочитания за тоалет с рокля, риза или дори върху обикновена блуза, която ще се трансформира в последен писък на модата с помощта на яката, а защо не и върху секси рокличка с голямо деколте, за да станете малко по – загадъчна, а и актуална.

Тук чрез играта на цветовете сребърно-златисто няма начин да останете незабелязани

Що се отнася до асортимента от яки, то тази година на пазара могат да бъдат открити изключително пищни обсипани с пайети или камъни, по  – изчистени или традиционни до сребърни, златисти, че дори еко, кожени или бродирани.

Ако искате да приковете всички погледи върху себе си, без да пръскате купища пари за нови скъпи дрешки,  можете да го сторите, като поосвежите тоалета си по ваш избор с яка, която дори можете сами да изработите у дома.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *