Петър Бакърджиев забрави Виктория Петрова, утешава се в прегръдките на миската Гергана Гунчева

Виктория Петрова и Петър Бакърджиев

  Раната, която Би Ти Ви звез­дата Виктория Петрова нанесе на колегата си Петър Бакърджиев, вече е зарасна­ла. Мъжемелачката на част­ния канал прелъсти спортния водещ, а после го заряза, ся­каш е еднодневка. Трябваше да мине доста време, за да дойде той на себе си след съкрушителния удар, нанесен върху самочувствието му.

 Любовната авантюра между Пепи и Вики Седенката пламна в края на 2010 г. По онова време в медията раздадоха специ­ални вътрешноведомстве­ни награди и спортният журналист бе един от призьорите. Тогава имен­но Бакърджиев излезе от сянката на шефа си Краси Минев и се превърна в апе­титна хапка за палавите колежки. Някои дори побързаха да го нарочат за секс символ заради много­то мадами, които започна­ха да пърхат около него.

 Връзката на Петрова и Бакърджиев се разви по обичайния за Би Ти Ви начин – с изпращане на цветя и дребни подаръ­чета, с дълги разговори в редакцията, с изчакване след емисия. Двамата все по-често прекарваха вре­мето си заедно и дори планираха да свият съвместно гнездо. 

Гергана Гунчева

  Случваше се спортният водещ да разхожда люби­мия голдън ретривър на новинарката, което бе и едно от най-големите до­казателства за близостта им, „Виктория най-сетне случи на мъж“, коменти­раха в медийните среди в онзи период, визирайки предишните неуспешни връзки на журналистката с прякор Седенката. Припомняме, че Петро­ва се раздели със съпруга си – оператора Добромир Иванов, през лятото на 2010 г. след краткотраен брак. Спо­ред запознати причината за развода били големите различия на съпрузите по отношение на потомство­то. Добромир настоявал за деца, а половинката му смятала, че й е рано да ражда и да разваля фигурата си. 

Преди да се загаджи със стройната си колежка Пепи Бакърджиев изкарал цяла година без жена до себе си. Предишната му приятелка била от Търго­вище – ученическа любов, продължила 2 петилетки.

 Егати и секс символа!

 Е, в миналото Пепи може и да не е имал кой знае ка­къв успех с жените, но днес ситуацията е по-различна. След като Виктория Петро­ва го бройна, започнаха да го гледат с интерес и други хубавици. В момента той е интимен с бившата Мис България Гергана Гунчева. Връзката им бе разкрита случайно от БНТ1 по вре­ме на гостуването на бас­кетболиста Денис Родман в България. Тогава камера на държавната телевизия улови Пепи сладко да си гука с красавицата, която днес се подвизава като журналистка в сателитния канал ТВ+.

Петър Бакърджиев с Гергана Гунчева

  Мълви се, че Гергана и Петър се сближили в чуж­бина. През 2011 г. те се озовали командировани на едно и също спортно събитие.

 И страстта им избухна­ла.

 В момента двамата де­лят апартамент под наем в столичния квартал „Лозе­нец“. Техни близки разказ­ват, че Петър и Гергана не си падали по заведенията, а предпочитат да си стоят вкъщи, далеч от чуждите погледи. Затова и рядко афиширали чувствата си.

 До миналата пролет Гун­чева си имаше друго гадже – специалист по менидж­мънт и бизнес администра­ция на име Андрей. Той и тя дори бяха обявили, че смятат да се женят, но раздялата им изпревари венчавката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *