Перничани откраднаха… водно колело!

Перничани задигат ... водно колело

Пляс, пляс педалите водно колело … колкото и да е куриозно вече и те са обект на желание от страна на апашите. Онзи ден ченгетата задържаха семейна двойка – баща и син жители на изстрадалия Перник за кражба на … водно колело.

Двамцата пипливи перничани се разходили до съседна Дупница и там останали очаровани от водното колело. Не след дълго двойката се върнала до дупнишкия язовир „Дяково“, за да си „приберат“ въпросното водно возило. Тъй като естествено не могат да го натоварят в багажника на семейния голф двойка, хитреците наели лекотоварен бус, с който да пренесат придобивката до родния Перник, разкриват случая криминалистите. Заловените апаши искали да използват водното колело в пернишки язовир. Уви, за тяхна зла участ, истинският собственик на това славно

язовир Дяково

водно колело побързал да подаде сигнал до органите нa реда. Полицаите веднага забелязали подозрителния бус и го спрели за проверка, както по-късно установили в багажното отделение се кипрело търсеното возило. В момента бусът наедно с водното колело са прибрани на отговорно съхранение в РПУ-Дупница. 39-годишният перничанин и 19-годишният му син са задържани в ареста на РПУ – Дупница. По случая е образувано предварително дознание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *