Опасна ли е връзката с възрастен мъж?

3 въпроса, които да си зададеш преди да легнеш с по – възрастен мъж

„Еректин Макс” – подходящ за всички възрасти

млада жена и възрастен мъж

За любовта граници няма, а сексуално привличане може да се появи между хора от всякакви възрасти. Доста често всички ние виждаме двойки с голяма разлика в годините и се чудим как ли се разбират. Ако и вие сте хвърлили око на някой по – възрастен от вас мъж, отговорете си на следващите три въпроса преди да действате.

Той иска ли да има деца?

Това е може би най – важният от всички въпроси. Защото ако твоят човек преминава 50-е, по всяка вероятност изпитва силно желание да създаде свое потомство (ако все още няма от друга жена). А ти си само на 25 години, животът за теб едва сега започва. Така че хубаво помисли как да го направиш. Ако да бъдеш майка е твоята мечта всичко е ОК, но ако още не си се налудувала, нещата ще се бъгнат в доста кратки срокове. Бъди наясно със себе си и прецени шансовете за съвместен живот, преди да правиш секс.

Как ще се чувстваш в компанията на неговите приятели?

Между хората на 20 и тези на 50 съществува огромна културна пропаст, просто приемат и предават на различни честоти. Така че ако мислиш да се обвързваш с доста по – голям от тебе, помисли добре ли ще ти е да излизаш на кръчма с „пенсионери”, които заспиват на масата още след първата чашка ракия?

Помисли за бъдещето

Да, сега той е секси, изглежда уверен и обигран. Но само след няколко години косата му ще побелее и вместо ключа за колата, в ръката си ще държи бастун. Докато ти самата ще бъдеш още млада, кипяща от енергия и желания за нови емоции. Прецени вероятностите добре и послушай чувствата си – ще се грижиш ли за него, когато остарее?

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *