Новата „Мис Плеймейт“ Жанета стана за смях! Ето как я бъзикат в социалните мрежи:

Победителката Жанета Осипова

Ново дъно удари скандалният конкурс “ Мис Плеймейт“ 2018! Името на победителката Жанета Осипова се знаеше месец преди самия конкурс, а организаторите не си дадоха труд дори да го отрекат. Нейни подгласнички са Несрин Исинова и Дениз Хайрула. Определено и трите мними моделки, тъй като дори не са фотогенични.

Победителката Жанета не се отличава с абсолютно нищо, освен  с фрапиращата си прилика с фолк ветеранката Луна, категорични са потребители в социалните мрежи.

Въпреки че в журито участваха имена като Мартин Карбовски, Златка Димитрова, хореографката Галина Христова (по- известна като Галя от Сатен),известни бизнесмени и пр., определено не успяха да предадат тежест на събитието.

От година на година „Мис плеймейт“ запада, а претендентките дори не се стараят особено да прикриват истинското си занимание, което определено не е моделството. Или, в най- добрия случай, са гаджета на подземни босове, които искат да си начешат егото.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Новата „Мис Плеймейт“ Жанета стана за смях! Ето как я бъзикат в социалните мрежи:"

  1. natalielise   25.07.2019 at 23:31

    Hey there, I think your blog might be having browser
    compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!
    plenty of fish natalielise

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *