Николета посегна на най-милото си! Вижте къде ще слага силикон:

Николета остарялаНиколета Лозанова не може да диша без да се променя. Но под промяна нямаме предвид да се образова или да завърши някой университет, а да направи поредната корекция по тялото си.

След като наля толкова кубика силикон в гърдите си, че е на път да се прегърби, сега мургавелката е хвърлила око на други части на тялото си – задните. Доскоро тя си мислеше, че има перфектното дупе и на повечето снимки, които пуска, показва него, вместо лицето си. Даже някои се шегуват, че то е станало нейното лице. И разликата не е чак толкова голяма.

Сега обаче пишман-водещата е решила, че задницата й не е толкова перфектна и изостава от световната мода. По кориците на списанията се появяват все по-големи диференциали, а при нея формите са повече от скромни.

Постепенно Лозанова решила, че малките й задни части не са предимство, а дефект. И непременно трябвало да се закръгли отзад така, както и отпред. Тя доверила на приятелки, че ще си направи корекция на полукълбата, но търсела най-добрите пластични хирурзи.

Николета задни частиВ момента бившата на Божинов е в Турция на почивка и поства снимки на любимия си задник. Но едновременно с това направила проучване и си записала час в местна клиника. Оттам я уверили, че ще изпълнят всички нейни желания. Нейното било да придобие формите на Ким Кардашиян, но все пак в по-умален вид, тъй като прочутата богатшка е висока и стройна, а Николета сигурно стига до рамото й.

Очаква се операцията да е през август, а през септември плеймейтката да цъфне с нови пищни форми на екран.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *