Николета и Валери правят секс във висяща спалня за $6000

Валери Божинов и Николета Лозанова

  Апартаментът в столичния ВИП квартал „Манастирски ливади“ се оказа тесен за Николета Лозанова, Валери Божинов и дъщеря им Никол. Светското семейство се е сдобило с чисто нова недвижима придобивка тези дни, се разбра от достоверен източник.

За покупката има и повод – точно преди година, на 9 октомври, футболният национал и Мис Плеймейт си казаха „Да“ на пищна сватба в правешкия хотел „Риу“.

От агенцията, осъществила сделката за придобиването на новия имот, признават, че той бил около 150 квадрата.

Както и досега, Николета и Валери ще обитават жилище в затворен комплекс с тази разлика, че в новия си дом ще имат на разположение и басейн. Той обаче не бил специално за плеймейтката, а за всички жители на комплекса.

Най-одумваното семейство замислило смяна на апартамента си още след раждането на Никол през април. 90-те квадрата в „Манастирски ливади“ се оказали тесни за тричленната фамилия. Още повече че там нощували или майката и бабата на Николета, или свекърва й Пепа, за да помагат в отглеждането на бебето.

Бащата Божинов първо се засилил да купува къща в някой от кварталите под Витоша, обитавани от столичния хайлайф. Строителен предприемач пробвал да го навие да му построи къща с градина близо до тази на Димитър Бербатов в „Бояна“.

Нападателят на „Верона“ обаче се отказал да инвестира в строеж тъй като в чужбина, навсякъде, където играе, клубовете му предоставят за живеене къщи. „Така хем си имаме къща, хем и апартамент“, бил мотивът на Божинов.

Николета и Валери засега не планирали да се разделят с апартамента, в който живееха доскоро. „Чудеха се дали да не го пуснат за продажба, но решиха да си го запазят. Може би след време той ще остане за дъщеря им“, споделят брокерите.

Двойката се сдоби с първото си жилище преди почти две години. То, разбира се, е обзаведено по последен писък на интериорната мода. Най-уникалното място в апартамента е стаята за спане. Според специалисти по обзавеждане, до които се допитахме висящата спалня, на която Валери и Николета са консумирали доскоро любовта си, струвала над 6 хиляди долара. Тя била дело на дизайнера, обзавел апартамента на Божинови, а конструкцията била поръчана от Америка. Николета била толкова пристрастена към красивата спалня, че си поръчала същата и в новия апартамент.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *