Не уроците, а порното сплотява подрастващите в училище!

порното е вредно за децата

До това притеснително заключение са стигнали от Детската Педагогическа Стая към МВР. Единственото нещо, което е конкурентно на порното, това са … диетите.

За да се изфукат и да се изявят като лидери, тинейджърите са по-склонни да имитират и повтарят видяното от еротичните филми, казват училищните психолози. Друга тревожна тенденция е това, че агресивността на девойките се изравнила с тази на младежите. Все по-често ставаме свидетели на жестоки битки на невръстни момичета в училищните дворове и коридори. Влечението към опасните диети и гладуването, водещи към анорексия и булимия, пък се появяват при децата още на десет годишна възраст, алармират специалистите. Именно около тази невръстна възраст девойките започват да опознават и не харесват телата си и  започват да правят различни диети, които често са неподходящи за израстващия организъм. Ролята на родителя и учителя

Не уроците, а порното сплотява учениците

във формирането на децата е отпаднала значително. Сега те се формират от външната среда – приятели, Интернет и Фейсбук. И не е далеч времето, когато те ще се формират като личности изцяло в Интернет, притесняват се психолозите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *