Най-после! Край на турските сапунки!

Турските сериали дотегнаха на хората

Шефовете на бТВ се сетиха, че са все пак българска телевизия и обявиха, че свалят турските саги от прамтайма.

Явно притеснени от силната заявка за спечелване на публиката от страна на конкурентната им Нова телевизия, шефовете на БТВ се решиха на тази стъпка. Телевизията спира излъчването на сапунките, които имат своя публика, но и много върли врагове.

Така тези досадни и омразни за някои любовни истории, все по-малко ще ни отегчават от малкият екран. Съвсем логично, след като подобно нещо преживяхме и с латино сериалите, които вече са досадни дори и на бабите, техните бивши най-върли фенове.

турските сапунки напускат прамтайма на бТВ

Информацията за намаляването на турското влияние бе официално съобщена от бТВ, които преценили, че е дошъл моментът да свалят тези филми от праймтайма. Сега целта на медията е да ги замени със сапунки родно производство. Само дано да не почнат с безумните си „български“ сериали, които честно казано не стават за гледане.

Изключения правят няколко серии на „Столичани в повече“ и „Седем часа разлика“, които имат своите попадения. Според Апостол Пенчев, директор на „Телевизионни програми“ в bTV Media Group, българинът има нужда от родни саги, които са по-близки до културата и бита ни. Което е добре, но трябва и качество иначе и българските сапунки скоро ще загубят публиката си, която засега е снизходителна към тях.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8C1hHxBqZaE

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Най-после! Край на турските сапунки!"

  1. Станка   19.09.2012 at 15:15

    Най- после радващи новини. Дали понеже в България дойде културен човек, та се светнаха кой какъв е. Интересно ми е защо чакат някой да им каже, да им разкаже та да се усети някой. Всеки има глава на рамененете и да разсъждава, да прави най- доброто не да виждаме недаекватни хора и на това, вместо да ги порицаят някой се подсмихват, маймуната трябва да е на дървото не сред обществото. Да им пишеш, да приказваш та някой да вземе да се сапикяса що за възпитание, кой ги възпитава или възпитанието се свежда до това да се принесе ядене на масата и после да се измият чиниите. Примитивно и подобаващи на жителите на мизерно общежитие.
    Добре, че дойде Памела да ги сложи на местата им, тя се чуди защо се ребчат тези толупи там. То човек трябва да общува с култура с усмивка, а не да се е опулил и да гледа изпод вежди я па тоя, я па оня егати скумриите.
    Надявам се премахнатите Турски описващи ориенталския бит, да бъдат заместени с нещо стойностно обогатяващо човека. Например някое спортно състезание или класен филм.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *