Над 400 девойки щурмуват „Господари на ефира“!

кастингът

Над 400 красавици кандидатстват за адреналинки в хитовото шоу. Според суровата статистика, в момента повечето от претендентките са брюнетки. Сред девойките имало и момичета не навършили седемнадесет години.

Все пак има възрастови ограничения за кандидатките за слава, а те са да са пълнолетни, но не навършили 29 годишна възраст. Сред мераклийките да кълчат бедра пред зрителите на предаването се срещат и омъжени жени, млади майки, както и кандидатки, чиито кастинг за адреналинки няма да е първия. Намират се и такива, които все още не знаят, че ще участват в кастинга по телевизията, защото са записани от техни близки. Ако

Адреналинките Жана и Алекс

искате и вие да кълчите кълки и да вдигате адреналина на зрителите и водещите, трябва да побързате, защото наближава крайният срок. Финалът на записването ще бъде 25 юли, напомня ни сайтът на предаването. Хора от кухнята открехват малко булото на мистерията и разкриват, че на журито този път ще им е доста трудно. Кандидатките  са впечатляващи, а дали е така ще реши негово величество зрителят, коментират в Интернет феновете.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Jz8vmQe4nmU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *