Мъжът на Фидосова – Томислав Живкович обикаля света по най-скъпите дестинации! Виж снимки!

Искра Фидосова

  Съпругът на видната гербаджийка Искра Фидосова – Томислав Живкович, специално се е снимал с огромни рога от расов елен над главата си и по този начин впечатлява приятелите си в социалната мрежа Фейсбук, става ясно от профила му. Мнозина от тях се впускат в бурен дебат дали по този начин Живкович не намеква за особености в личния си живот и семейните отношения.

Доста добре изглеждащият мъж до шефката на правната комисия в парламента е бивш футболист от сръбския отбор

Томислав Живкович е гушнал коала

„Раднишки Пирот“. Преди повече от 15 години той създава семейство с монтанската нотариуска, имат и син – Франсоа.

Тримата с охота разпускат по круизи и почивки. Те обаче предпочитат дестинациите извън България и най-често се наслаждават на красивите природни пейзажи на най-скъпарските и екзотични курорти на планетата като Дубай, Сейшелите и африканските държави. Съпругът на депутатката, който е по-млад от нея, най-подробно запечатва всяко място и момент от екзотичните екскурзии. За разлика от Томислав,Искра Фидосова и наследникът им Франсоа изобщо не кипят от ентусиазъм да се снимат. Докато бившият футболист гордо позира до огромен улов, съпругата му не би могла да се види на нито една от снимките. Освен с уловени риби мъжът на Фидосова обича да се снима с всевъзможни екзотични животни, които среща по време на семейните ваканции. На един от фотосите е гушнал коала, а на останалите е увековечил диви животни като лъвове, слонове и костенурки, които щедро показва на близки и приятели.

Кучето Армандо и котката Кери, които шефката на правната комисия в парламента обсипва с непрекъснати грижи и лакомства, са любимите същества и на съпруга й Томислав Живкович. Той е увековечил кучето c един от многобройните му тоалети, за които Фидосова разказа с подробности в популярен всекидневник.

Също като баща си, който демонстрира материалното си благополучие от профила си във Фейсбук, синът на Фидосова Франсоа показва нечуван лукс на приятелите си.

15-годишният тийнейджър се е снимал в свръхлуксозна лимузина „Линкълн“, с която с приятели обикалял улиците на столицата. Въпреки крехките си години синът на депутатката и приятелят му са захапали огромни пури.

Явно наследникът на Фидосова не се притеснява от забрани и си пуши на воля в колата  скъпи маркови пури.

 

Синът Франсоа (вляво) пуши пура и се фука със скъпарска лимузина

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *