Моника Валериева се изфука с червен „звяр“ за 200 бона, но после… взе, че й избяга! СНИМКА:

моникаМоника Валериева се изфука пред всички, че е получила супер гъзарски подарък – нов джип за цели 200 бона, купен направо от производителя.  

Колата е лъскава, червена на цвят, като за момиченце, и опакована с панделка. Моделката веднага постна снимка с красивото возило  в профила си в  Инстрагам.

Фотосът е трогателен! Моника стои  до джипа, а на лицето й са изписани объркани чувства, вдигнала е ръце и не знае да се смее ли или да плаче от радост. Ако е актриса, снимката е за Оскар. Ако не е, то подаръкът е истински.

За ужас на феновете обаче, снимката с червения звяр изчезна час, след като беше качена. Вместо да събира лайкове, тя просто се разтопи във виртуалното пространство.

Предполага се, че Моника отново е била обидена от хората на Люси Иларионов, когото съди за обида. Те я дебнат навсякъде в мрежата и пишат обидни постове за нея.  В някои сайтове също излезе предположението, че тя е заработила подаръка с много труд и пот в леглото.

МоникаТочно това е и поводът за делото с Люси. Той я обиди публично във ВИП брадър, че е момиче на повикване и се продава. Иначе не можел да си обясни откъде има такъв висок стандарт на живот.

Моника се закани още в предаването, че ще го съди и засега делото върви в нейна полза. Режисьорът е бесен и заедно с любимата си Ани Хоанг непрекъснато рови в живота на моделката и изкарва кирливите й ризи.

Валериева твърди, че доходите й са от печеливш бизнес – не само като модел, но и като създателка на модна линия.

А дали джипът е бил неин, или просто се е снимала с него, единствено можем да гадаем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *