Министърката на правосъдието Диана Ковачева копира Лейди Гага

Лейди Гага

  По какво могат да си приличат двама министри на правосъдието с Лейди Гага? Последното, за което ще се досетите, са червените обувки. Когато преди време френският министър на правосъдието и пазител на държавния печат Рашида Дати се появи с червени ботинки, това не остана незабелязано дори от най-сериозните медии. Заваляха остроумни, но доста груби коментари, един от които бе, че министърката на Никола Саркози имитира стила на Лейди Гага.

Диана Ковачева

Светските хроникьори се питаха кое по-точно червено приляга на Дати – на срама, на свенливостта, на възмущението, на възбудата или на коридата. Кулминацията настъпи, когато в радио-интервю Дати вместо инфлация каза „Фелацио„.

Когато обаче по червената пътека на Министерския съвет минава с пурпурните си лачени обувки българската министърка на правосъдието Диана Ковачева, това не прави впечатление на почти никого. Бившата изпълнителна директорка на „Прозрачност без граници“ безспорно е най-младата и най-засуканата дама от кабинета на Борисов. Тя особено държи да подчертае това със суперскъпарски и екстравагантни тоалети.

Рашида Дати

Перхидролената блондинка не дава пет пари за това, че строгите правила не важат за министър на правосъдието. На нежната диктаторка на модата в правителството и през ум обаче не й минава, че пурпурните чепици подхождат повече на едни госпожици, които се разхождат по плас „Пигал“ в Париж или край Лъвов мост в София. Освен това червените обувки бяха на мода през миналия сезон. Диана Ковачева може и да не подозира, но психолозите отдавна са казали, че червеният цвят излъчва похот. Ако пък го знае, значи има цел.

На кого друг иска бившата госпожа „Прозрачност без граници“ да привлече вниманието с червените си чепици освен на премиера?

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Министърката на правосъдието Диана Ковачева копира Лейди Гага"

  1. коко   09.02.2013 at 6:35

    Няма нищо вярно-почти през ден виждам министърката в „БИЛА“на „Опълченска“ ,също в мола на „Александровска“-много е семпла,обикновена, готина

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *