Милен Цветков: Нямам представа какъв ще е полът на детето ми

Милен Цветков и Ивета

  Милен Цветков е в трепетно очакване на първото си бебе от приятелката си Ивета, което ще се роди всеки миг. Журналистът вече има една отраснала дъщеря от предишния си брак, но въпреки това се вълнува като млад татко и не може да спи с приближаването на термина на любимата си. Той е под голямо напрежение, защото чака син, а и бременността на Ивета бе тежка и рискована. Според лекарите обаче опасностите са отминали и в първите дни на август масажистката ще даде живот на напълно здраво бебенце.

Големият миг е съвсем наблизо, но Милен и Ивета все още отказват коментари по темата. Двамата не искат да предизвикват съдбата и от суеверие дори крият пола на детето, въпреки че техни близки го съобщиха още преди месеци. Бъдещите родители не искат да си правят планове и дори не са избрали име, за да не се окаже, че в родилното ще ги изненада някое момиченце.

„Нямам представа какъв ще е полът на детето. Кой може да знае какво ще е бебето, преди да се роди. Това си е божа работа и ми се ще да си я оставим такава. Важното е всичко да мине добре с Ивета и детето да е живо и здраво“, сподели бъдещият татко в дните преди появата на наследника му.

Според клюката в Нова телевизия Милен мисли да кръсти сина си на името на баща си, към когото бил много привързан. Татко му почина преди няколко години. В Нова телевизия обаче върви клюката, че бебето щяло да се казва Милен-младши.

Водещият обаче отказва да сподели дали двамата с половинката му вече са подбрали всичко най-необходимо за детската стая. „Не бързаме с нищо. Не сме решили дори как да кръстим бебето. То ще си дойде с името“, отсича Милен. За да се подготви за бъдещите грижи около малчугана, Цветков реши тази година да пропусне пътуването до морето и да си остане у дома. По традиция двамата с младата му половинка Ивета прекарваха целия август на къмпинг „Градина“ в своя кемпер. Там се засичаха със своите семейни приятели – водещата Лора Крумова и приятеля й Сотир.

Влюбените караха сърф и събираха тен, а често към компанията им се присъединяваше и дъщерята на журналиста Калина.

Тази година обаче графикът на Цветков е напълно съобразен с появата на бебето. В дните до раждането Милен и Ивета ще прекарат времето заедно на дивана пред телевизора. Така двамата ще се опитат да избегнат стреса, който съпътства щастливото събитие.

Бъдещата майка засега не проявява типичните признаци за нервност, характерни за жена в нейното положение, и с това много облекчава Цветков. Той пък се старае всячески да облекчи положението й и прекарва повече време у дома, вместо по светски изяви. От няколко месеца журналистът бърза да се прибере след работа и е станал много по-затворен, откакто научи новината, че отново ще бъде татко.

Той не крие опасенията си, че много хора не го харесват, искат да му навредят и се хранят със злостни клюки по негов адрес. За това се скри и се зарече да не дава възможност на никого да напакости или разстрои Ивета.

„Не бива едно толкова крехко същество и майка му да бъдат подлагани на много стрес. Вярвам в негативната енергия и съм наясно, че към мен има насочени много лоши мисли. Страхувам се те да не повлияят на Ивета и детето ни!“, призна още тогава водещият на „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия. Затова и до последно той запази мълчание пред медиите за подробностите около личния си живот с масажистката и бременността й.

Милен вече има едно дете от предишна връзка. Дъщеря му Калина е на 15 години и се разбира отлично с приятелката му Ивета.

Ивета почива сама на морето

Въпреки че самият той няма да успее да отскочи до морето тази година, Милен се погрижи майката на детето му да си отдъхне и да събере сили за безсънните нощи, които й предстоят. Цветков изпрати любимата си на родното Черноморие в компанията на нейна приятелка, а сам остана в столицата, за да работи. Водещият понесе трудно раздялата, но реши да рискува собствения си комфорт, за да може Ивета да бъде спокойна преди дългоочакваната дата на раждането. Преди дни Ивета се прибра в София, тъй като малкият станал много немирен в корема й.

Милен и Ивета тънат в щастлива идилия

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *