Ивайло Захариев от “Под прикритие” се взе с Миряна

Ивайло Захариев и Миряна на сватбата си

  Повече от 150 гос­ти станаха сви­детели на вричането във вярност на актьо­ра от „Под прикритие“ Ивайло Захариев с из­браницата му Миряна.

 Въпреки че церемо­нията се проведе по протестантска тради­ция, младоженците не изневериха на българ­ските сватбени оби­чаи. Двамата изпъл­ниха ритуала „разчупване на питката“, като по-голямата част от хляба остана в ръцете на съпругата. Според поверието това озна­чава, че тя ще команд­ва в бъдещото семей­ство и Ивайло ще се води по нейната воля.

 Булката беше из­брала романтична рокля на цветя в стила на булчинската одеж­да на Кейт Мидълтън. Воалът на главата на половинката на Заха­риев изглеждаше едно към едно като този на снахата на английска­та кралица. 

Роклята на Миряна бе уникална и по дру­га причина – към нея беше пришита златна монета от 1817 година. 

Иван Лилов

Тя е подаръкът от майката на Ивайло Захариев, за да носи снахата нещо старо на сватбата си, както по­веляват католически­те традиции.

 След веселия купон младоженците ще се отправят на сватбено пътешествие в Малта. И след като се вър­нат, ще започнат пла­нирането на следваща сватба.

 Симпатичната двой­ка няма да спретне още едно тържество за вричане във вяр­ност, а ще помогне на сестрата на Миряна – Йоана, в организира­нето на специалната церемония. Йо­ана  ще  се венчае за баскет­болния национал Иван Лилов. Така двамата с Ивайло ще станат баджанаци, коментираха ожи­вено на веселото тър­жество.

 Сватбата бе разде­лена на две: първа­та – за родителите и по-близките роднини, които от 11 до 17 ч. споделяха радостта на младоженците на тър­жествения обяд. Втората част – вечерното тържес­тво за­почна след 19 часа. На него бяха поканени повечето от близките приятели и колеги на Иво и Ми­ряна. На церемонията блесна и целият звез­ден актьорски състав на „Под прикритие„. Начело на купона бяха Ирена Милянкова, За­хари Бахаров, Мариан Вълев и Христо Мутаф­чиев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *