Мария Илиева цъфна с деколте до пъпа! Направи фрапиращи разкрития за майчинството си:

Мария Илиева шашна зрителите рано сутрин с предизвикателен тоалет. Певицата се появи на малкия екран с фрапиращо дълбоко деколте, което едва побираше напращелият й бюст от скорошното раждане.

40- годишната изпълнителка роди първото си дете преди около три месеца. Тя видимо не се възстановила още от качените по време на бременността килограми, но това явно не я притеснява особено, тъй като щедро беше извадила на показ формите си, при това рано сутрин.

Певицата започна с ходенето по участие едва месец и половина след като роди. Единственият проблем бил да си намери детегледачка. Мария Илиева се оплака, че било много трудно. Но в крайна сметка, наела не една, а две бавачки. Певицата ги похвали, че са бивши акушерки и знаели всичко за отглеждането на бебета.

След като им връчила да се грижат за сина й, поп дивата се втурнала по участия. Тя се похвали също, че вече е отбила малкия Сашко и бавачките му го захранват с изкуствено мляко.

Певицата не крие, че с бащата на детето й живеят по отделно – той си е основно в Белгия, а тя – тук. Но бебето било планирано и двамата много силно го искали. Затова и певицата заченала без никакъв проблем, по естествен път, разкри тя.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *