Малина на косъм от самолетна катастрофа

Малина днес

Палавата чалга певица певица Малина, която напоследък обикаля като цветарка из телевизиите, за да припомни на феновете за себе си, сподели няколко неразказани истории.

Певицата призна, че на последното си участие е била на косъм от самолетна катастрофа  и оттогава  имала страхов комплекс от летене. Всъщност поп фолк звездата е дипломиран  … ветеринар.

Злополуката със самолета се развила на варненското летище, за неин късмет всичко се разминало без драскотина, но неприятната случка се запечатала в съзнанието й и доста я стреснала.

Това станало навръх коледните празненства, тя била поканена да пее във Варна. Времето не било подходящо за пътуване с автомобил и затова певицата решила да се качи на самолет. Подготвила се – багаж, дрехи, грим и тръгнала.

Тъкмо преди да кацат някаква жена до нея разказвала на детето си ето виж мама кацнахме, а това не е добра поличба, да говориш такива неща предварително.

И се случило нещастие, певицата забелязала, че самолетът вместо да кацне излетял от пистата и се ударил  в насипите около летището и се забили в една нива. За късмет на всички, никой от пътниците или екипажа не пострадал сериозно.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sQxCsCkeyl4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *